Blog has moved, searching new blog...

Lite nytt

Nu har jag fått hem lite produkter som jag beställt från kakburken. Alltid lika kul när avin dimper ned i postfacket. Mitt stora stundande projekt är min svägerska Charlottes kombinerade examensfest/30-års fest. Jag ska designa ett helt dessertbord för första gången vilket jag verkligen ser fram emot. Nu råkar Charlotte vara en trogen bloggläsare så jag får ligga lågt med förberedelserna här. Men jag ska visa er allt i efterhand!

Flowerpasta till blommor och figurer,  Kavlingsmarsipan till att täcka tårtor med, Ätbart lim, Tårtbrickor, och sen lite nya grejer för mig:
Pastafärg "black extra" som är en högkoncentrerad svart färg. Det är annars väldigt svårt att få till svart eller röd sockerpasta (har en "red extra" sen innan som fungerar superbra).
Pärlemorskimrande pulverfärg, snyggt att pensla på blommor eller dekorationer som man vill ge pärlemorlyster.
Tårtmarkeringsset, runda graderade sivor som kan användas till att markera på tårtan så man kan spritsa, göra ränder osv mer symmetriskt. Får se hur jag skall använda dem.
Veiner country daisy, silikonform med fram och baksida som används till att ge blommor en fin form och ett naturtroget utseende. Den har jag verkligen sett fram emot, ska visa hur jag använder den framöver.