Blog has moved, searching new blog...

Brudpar

I början av Januari gifte sig mina vänner Martina och Andreas. De hade ett fantastiskt fint vinterbröllop. Eftersom bröllopet tog plats i södra sverige så kunde jag inte hjälpa dem att göra själva bröllopstårtan, men ett brudpar till toppen av tårtan fick jag med mig på flyget. Det är för övrigt ett under att brudparet klarade sig genom säkerhetskontrollen. En av vakterna vände nämligen uppochned på burken där jag förvarade brudparet medan jag blev visiterad, varpå jag sprang ifrån kvinnan som visiterade mig och skrek "Neeej, rör inte den där burken!"...gav nog inte ett helt reko intryck där... Men vad gör man inte för att rädda ett socker-brudpar i nöd?!

Slutet gott, allting gott.

Martina och Andreas hade skickat bilder på kläderna de skulle ha och beskrivit hår, glasögon blommor osv. Så de fick små minikopior av sig själv på tårtan.

Den vackra bruden hade en fabulös klänning, tänk "50-tals glamour".

Den stilige brudgummen bar frack, dagen till ära och hade ett par inte lika skeva glasögon som dessa.. =) Glasögonen gjorde jag av tunn ståltråd som jag fick slakta lite julpynt för att komma åt.

Bruden hade ett hårsmycke på ena sidan i form av en blomma. Buketten bestod av röda rosor.

Monogram i silver.

Martina och Andreas -Match made in heaven!