Blog has moved, searching new blog...

Charlie och Lola-tårta

Som några av er har gissat så föreställde min teaser-bild i ett tidigare inlägg en blivande Charlie och Lola-tårta. En eloge till er!

Idag har vi firat min brorsdotter som fyllt 3 år. Hon har sedan länge önskat sig en Charlie och Lola-tårta, så det fick det bli.

Alla förberedelser inför idag har gått som på räls, men just idag gick allt åt skogen! Jag hade ju gjort sockerpasta att täcka tårtan med, men av någon anledning så var den helkass idag. Den bara sprack och smulades sönder. Jag försökte bearbeta den hur länge som helst men det var bara att slänga den i soporna. Jag hade naturligtvis ingen b-plan men hittade lite grädde i kylen. Försökte täcka tårtan med den, men självklart hade jag inte tillräckligt så tårtbotten sken igenom. GAAAH! Fick helt enkelt kuta (med mina foglossningar) till Ica. Där köpte jag tre rullar med rosa marsipan som jag tillslut kunde täcka tårtan med.

Vilken pärs! Slutresultatet blev tack och lov tillfredsställande, men jag kände mig utbränd hela kalaset. =)

Räddarna i nöden... Tack Ica!Födelsedagsbarnet verkade mycket nöjd med sin tårta och högg in på figurerna med god aptit.
Nu vill jag varna känsliga läsare för starka bilder...

Så här gick det för Charlie och Lola.. Haha!

Nu har ni fått dela mina små missöden idag. Vad ska vi då lära oss av detta? Jo, satsa hårt, ge inte upp, och köp färdiga marsipankorvar när allt skiter sig!